MindfulnessMINDFULNESSTRAINING : start 8 maart 2018. Aanmelden via AGENDA.

Informatiebijeenkomst: 22 FEBRUARI 2018 VAN 19.30 uur tot 21.30 uur. Aanmelden verplicht. 

Mindfulness betekent opmerkzaamheid, oftewel aandacht voor het hier en nu, zonder oordeel. Iedereen leeft vaak op automatische piloot, waarbij je je nauwelijks bewust bent van je gedrag, gevoelens, gedachten en fysieke sensaties. Door je aandacht in het hier en nu te brengen, leer je je gedachten niet op automatisch 'ingesleten sporen' te brengen en jezelf in denken, voelen en doen te herhalen. Je leert je bewust te worden van je keuzevrijheid in plaats van reageren vanuit je automatische piloot, door bijvoorbeeld je gedachten los te laten. Hiermee creëer je rust, ontspanning en vrijheid.

"De mindfulnesstraining van Mila is een van de mooiste cadeautjes die ik mijzelf ooit gegeven heb! Mila creeërt een warme, liefdevolle sfeer met ruimte en respect voor iedereen. Een ervaring voor het leven!" 

Heleen, 35 jaar

 

 

Mindfulness:

Mindfulnesstraining is een ervaringsgerichte training voor iedereen die behoefte heeft aan ondersteuning in het omgaan met stress, pijn, moeilijke situaties of onprettige emoties, onrust, vermoeidheid, somberheid, negatieve gedachten. Ook voor jou als je de kwaliteit van je leven wil vergroten.

"Mila, ik heb de training als zeer prettig en waardevol ervaren. Dat komt vooral ook doordat je zo'n fijn, warm en gevoelig mens bent, die vaak precies weet de vinger op de "zere" plek te leggen." 
Marjolijn

"In de training werd gaandeweg de “samenhang tussen de dingen” duidelijk. De training heeft veel teweeggebracht en onder een bijzonder prettige en vakkundige leiding is er veel ruimte geboden om op een veilige en leerzame wijze te trainen. Dank je wel Mila, je hebt een bijzonder prettig “trainer stempel” op de training gedrukt."

A.H., 64 jaar

Resultaten:

  • Bewustworden van de automatische piloot
  • Effectiever omgaan met stressvolle situaties
  • Afname van (fysieke) klachten en hervinden van energie
  • Herkennen van en omgaan met negatieve en ondermijnende gedachten en patronen
  • Beter omgaan met emoties zoals somberheid, spanning, pijn, angst
  • Meer momenten kunnen genieten en 'ja' zeggen tegen het leven
  • Je beter staande houden in een druk leven, verbeteren van prestaties (werk, opleiding, gezin)
  • Beter omgaan met hooggevoeligheid (HSP)
  • Bewuster omgaan met problematisch eetgedrag (Mindfulness Plus-training)

 

Kennismaking:

Tijdens een telefonisch kennismakingsgesprek (maximaal 30 minuten, kosteloos) informeer ik je graag over de inhoud van de training en bespreken we verwachtingen en motivatie en kijken we samen of de training voor je geschikt is.
Afhankelijk van je wensen en behoeften, kun je kiezen voor een individueel of groepsgerichte training van 8 bijeenkomsten. Als je je niet comfortabel voelt in een groep of je wilt dieper inspelen op een persoonlijk thema, dan is individuele mindfulnesstraining iets voor jou!

Inhoud training:

Mindfulnesstraining is geen theoretische, maar een ervaringsgerichte training. De training bestaat uit acht wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur per week. De nadruk van de training ligt op 'leren door ervaren' aan de hand van oefeningen, zoals: begeleide aandachtsoefeningen, ademhalingsoefeningen, mindful yoga, zit -en loopmeditatie. Verder is er ruimte voor het bespreken en delen van de ervaringen. Hierdoor kun je je opmerkzaamheid verscherpen. Samen in een groep onderzoek je je eigen mogelijkheden om bewuster in het leven te staan.

Wat wordt er van je verwacht?

Een open blik, dat wil zeggen nieuwsgierigheid om jezelf te onderzoeken, je gedachten, je gevoelens, je lichaamssensaties, je ademhaling. Dit vraagt soms moed en doorzettingsvermogen. Het kost tijd en energie om een nieuwe levenshouding te cultiveren.
Bereidheid om dagelijks 30-45 minuten te oefenen, om het effect van de training te vergroten.

Praktische info volwassenen:

Informatiebijeenkomst Mindfulness: Donderdagavond 22 februari 2018 van 19.30 uur tot 21.30 uur. Ervaringsgerichte kennismaking met Mindfulness + uitleg en theorie + tips voor dagelijkse toepassing. Investering: gratis

Data 8-weekse mindfulnesstraining: Start 8-weekse training donderdagavond 8 maart en verder 15 - 22 - 29 maart, 5-12-19-26 april 2018.

Tijdstip: 19.30 - 22.00 uur
Locatie: Praktijk Confidanza 

Investering:
De kosten bedragen € 300,00 inclusief BTW, inclusief een telefonisch kennismakingsgesprek, 8 wekelijkse bijeenkomsten, een uitgebreide werkmap, mp3-luistermateriaal met diverse meditaties.
Wanneer de werkgever de training betaalt, zijn de kosten € 475, 00 inclusief BTW.
De kosten voor individuele mindfulnesstraining voor 8 bijeenkomsten van 1,5 uur kun je opvragen via 06-57561479.

Aanmelden via agenda of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

<<<<< Terug