MindfulnessMINDFULNESSTRAINING : start 8 maart 2018. Aanmelden via AGENDA.

Informatiebijeenkomst: 22 FEBRUARI 2018 VAN 19.30 uur tot 21.30 uur. Aanmelden verplicht. 

Mindfulness betekent opmerkzaamheid, oftewel aandacht voor het hier en nu, zonder oordeel. Iedereen leeft vaak op automatische piloot, waarbij je je nauwelijks bewust bent van je gedrag, gevoelens, gedachten en fysieke sensaties. Door je aandacht in het hier en nu te brengen, leer je je gedachten niet op automatisch 'ingesleten sporen' te brengen en jezelf in denken, voelen en doen te herhalen. Je leert je bewust te worden van je keuzevrijheid in plaats van reageren vanuit je automatische piloot, door bijvoorbeeld je gedachten los te laten. Hiermee creëer je rust, ontspanning en vrijheid.

"De mindfulnesstraining van Mila is een van de mooiste cadeautjes die ik mijzelf ooit gegeven heb! Mila creeërt een warme, liefdevolle sfeer met ruimte en respect voor iedereen. Een ervaring voor het leven!" 

Heleen, 35 jaar

 

 

Lees meer...

 

Wil jij weer gaan stralen? 

De training Mindfulness en eten is voor iedereen die graag meer bewuste (gezonde) keuzes wil maken in relatie tot eten, voeding en beweging. Óók geschikt voor deelnemers die al eerder een reguliere mindfulnesstraining hebben gevolgd.


Diverse thema's komen aan bod: automatische piloot, eten in relatie tot stress, emoties en negatieve gedachten, lichaamsbeeld en zelfbeeld, het Wijze Lichaam (lichaamssignalen en grenzen), acceptatie van jezelf en controle, de paradox van accepteren en veranderen, de jojo-spiraal (eten, zondigen, weer aankomen en schuldig voelen en jezelf bekritiseren), energiebalans, 7 typen honger, hooggevoeligheid/overprikkeld zijn in relatie tot eten (indien van toepassing), individueel voedings- en beweegplan indien wenselijk, 'waardenvol' / voluit leven en genieten.

"De training heeft me veel inzichten en handvatten gegeven en ik ben me véél bewuster van wat ik allemaal aan het doen ben op eet en drink gebied en vooral hoe ik hiermee om kan omgaan. Mila zelf brengt een unieke gave mee die vele malen meer effect heeft dan het uit en te na bespreken van de oefeningen. Ik ben dat de “Milafactor” gaan noemen."

Korinne, 46 jaar

 

Lees meer...

CompassietrainingTraining Compassie start 12 september. Aanmelden via AGENDA.

De training Mindfulness-Based Compassionate Living (MBCL) is een tweewekelijkse verdiepingstraining om mindfulness en mildheid te blijven oefenen, vooral in contact met ongemak en pijn. Compassie is naast liefdevolle vriendelijkheid, één van de kwaliteiten van het hart. Je leert moeilijke en stressvolle ervaringen onder ogen te zien met meer acceptatie, mildheid en zachtheid.  

 
Lees meer...