DanstherapieConfidanza"Every issue we face with the body, is somehow linked to heart, mind and soul"

Danstherapie (vaktherapie dans) is een lichaamsgerichte en ervaringsgerichte vorm van psychotherapie voor mensen met stress, psychische of psychosociale problemen.
Vanuit holistische visie (lichaam en geest zijn één) wordt er bij danstherapie gekeken naar: hoe je beweegt in interactie met je omgeving (bewegingsgedrag), wat jou beweegt (je gedachten, emoties en ervaringen) en hoe jij je lichaam ervaart (lichaamsbeleving en lichaamsgewaarwording).

"De danstherapie met Mila heb ik als positief ervaren. Haar oprechtheid, openheid, eerlijkheid hebben een goede uitwerking op mij. Elke keer wist ze mij te raken en stap voor stap verder te helpen door echt te luisteren en de juiste vragen te stellen en door inzichtgevende oefeningen. Elke keer ging ik positiever en lichter de deur uit. Een echte aanrader. Zeker voor mensen die gevoelig zijn, net als ik. Ik ben wel vaker bij een therapeut/psycholoog geweest maar bij Mila voel ik mij echt op mijn gemak en gehoord. Je merkt dat ze in het gesprek in het 'nu' is en met volle aandacht met je meedenkt. Ze is een ster in het "in je eigen kracht zetten". E.G. , 33 jaar
 

 

Lees meer...

BurnoutConfidanza1Energie in Balans is een bewegingsgerichte en inzichtgevende methode binnen danstherapie voor volwassenen waarbij er sprake is van een disbalans tussen draagkracht en draaglast. Het doel is stapsgewijs ervaren hoe je weer balans kunt krijgen in je energie, activiteiten en emoties. Daarnaast leer je inzicht te krijgen in factoren die hebben geleid tot deze klachten waarbij er gekeken wordt naar gedachten en innerlijke houding ten opzichte van draagkracht en draaglast.

Lees meer...

Hooggevoelig 2 Confidanza

Voluit leven met meer energie, vertrouwen en passie!
In deze praktische en ervaringsgerichte 6-weekse cursus voor volwassenen leer je hoe je in verbinding kunt blijven met je eigen bron, je eigen natuur en je eigen (levens)ritme. Je hoofd, je hart, je lichaam en je ziel laten samenwerken. In plaats van je steeds overspoeld te voelen, vermoeid, angstig of onzeker te worden, waardoor je je minder blij voelt. Je hooggevoeligheid ervaren als kracht, als een bijzondere en mooie eigenschap en niet alleen als kwetsbaarheid.
Wil jij ook volop kunnen genieten van jezelf, je leven en meer ruimte maken voor wie jij werkelijk bent? Meld je dan nu aan!

'De manier waarop je de training hebt gegeven, is werkelijk fantastisch! Jouw inlevingsvermogen in wat de groep nodig heeft, is echt heel erg fijn. De dagen na de training voelde ik steeds een soort van rust, nadat de zaken die aan bod waren gekomen ook echt tot me doorgedrongen en geland waren. Je bent gevoelig, oprecht, puur en je legt echt iets van jezelf in de training. Een waardevolle training, ik ben blij dat ik je ontmoet heb, daar ben ik erg dankbaar voor!'

Loes, 38 jaar
 
Lees meer...