Kennismakingsworkshop DANS je vrij

Categorie
Confidanza
Datum
2017-10-04 20:00 - 21:30
Locatie
Wijkcentrum Tegelarijeveld Roermond

Niet PRATEN maar DOEN

Ben jij nieuwsgierig naar wat danstherapie voor jou kan betekenen? In deze Week van de Vaktherapie stelt Confidanza danstherapie centraal. Vandaag met als thema : Dans je vrij, neem je ruimte in. Tevens een mooie gelegenheid om kennis te maken met mij en mijn nieuwe praktijkruimte.

Je hebt (juist) geen bewegingservaring nodig, maar wel bereidheid om nieuwe ervaringen op te doen. Vaktherapie is veelal bewegen, dansen, ademen zonder al teveel praten. Wil jij ervaren hoe vaktherapie dans en beweging jou kan helpen lekker in je vel te zitten (of te blijven), dan kom gerust meedoen. Na een korte uitleg neem ik je mee op reis in de dans met als thema dans je vrij, neem je ruimte in! Draag gemakkelijk zittende kleding.

Durf jij deze uitnodiging aan te gaan, vind je het leuk om vrijblijvend (en kosteloos) mee te doen, dan ben je van harte welkom! De workshop bedraagt 1 uur. Inloop vanaf 19.45 uur en we starten om 20.00 uur.  Van 21.00 uur tot 21.45 uur is er tijd voor een kopje thee of koffie en het beantwoorden van vragen.

Niet praten maar DOEN. Doe jij mee?

Meld je dan hierboven aan of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Neem gerust iemand mee. Aanmelden is hoe dan ook wenselijk.

Hartelijke groet,

Mila Verboeket

Geregistreerd danstherapeut / mindfulnesstrainer en energetisch therapeut
Geregistreerd bij de FVB, NVPA, RBCZ en de VVM.

 
 

Alle datums

  • 2017-10-04 20:00 - 21:30
 

Powered by iCagenda